Lördag
15 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Hanna Strandberg förlänger kontraktet!

11 september 2018 16:21

Hanna Strandberg klart för ännu en säsong i den röda tröjan!


Föreningens tankar kring kontraktet; ”Hanna är en talang i både fotboll och innebandy men har i år valt att prioritera innebandyn och det ska bli spännande att se hennes snabba utveckling. Hanna är en snabb spelare som under kvalet i våras flyttades in på centerplats och var en av våra duktigaste spelare i kvalet. Hanna är aldrig på fel position hon är på alla positioner alltid genom sin smartness och snabbhet. Kontraktet sträcker sig över en säsong.”

Hannas egna tankar kring kontraktsförlängningen; Hur känns det inför förlängningen av kontraktet?

  • Det känns bra! Jag ser fram emot att säsongen snart drar igång på riktigt och det ska bli en spännande säsong med spel i SSL!

Vilka förväntningar har du på säsongen och på spelet i SSL?

  • Det ska bli roligt med en ny utmanande säsong där man kommer att få spela mot ännu bättre spelare. En säsong som man har väntat på ska dra igång. För varje match som spelas ska det bli roligt att se hur vårat lag utvecklas och tar vara på de nya erfarenheterna. Jag hoppas att vi fortsatt kommer att våga spela vårat spel och motbevisa tipparna om våra chanser.

Nu är det nära till seriepremiären som spelas torsdag nästa vecka. Vad tror du om premiärmatchen?

  • Det känns roligt att det snart drar igång! Det kommer bli en tuff match mot IKSU men det är väl lika bra att direkt känna på vad som kommer att krävas. Det är en match som vi alla i laget ser fram emot! Jag hoppas också att det dyker upp mycket folk på läktaren som vill följa våran resa denna säsong!