Lördag
15 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Vår sponsor Brath AB har ordet

6 mars 2019 16:11

Idag vill vi passa på att uppmärksamma en av våra sponsorer, Brath AB!


Brath AB kom in som en ny sponsor till Örnsköldsvik Innebandy inför säsongen. Brath är ett bolag som specialiserat sig på digital marknadsföring och hjälper både stora och små företag att synas bättre på nätet. Sökmotoroptimering och sökordsannonsering är deras två främsta tjänster idag och båda dessa är viktiga för alla företag som önskar etablera en stark närvaro på nätet idag. Många saknar dock expertisen och tiden att göra detta arbete själv, vilket är varför så många företag väljer att anlita experter som Brath.

Även om nästan alla företag kan dra nytta av sökmotoroptimering och sökordsannonsering är det speciellt viktigt för de som sysslar med e-handel och Brath har lång erfarenhet av att jobba med sådana satsningar. Brath är också en av de få arbetsplatser i Sverige som satsat på sex timmars arbetsdag med heltidslön. Detta var något som företagets grundare visste att de ville implementera redan från början. Byrån har varit verksam sedan 2012 och har sitt huvudkontor på Lasarettsgatan 12 här i Örnsköldsvik, men har sedan 2014 även ett kontor i Stockholm som just nu ligger på Kungsgatan 17.

Är du intresserad av att veta mer om Brath eller att hitta kontaktuppgifter till deras grymma medarbetare är det bara att klicka sig vidare på deras logga överst på vår startsida eller på länken tidigare i artikeln.

Stort tack till Brath AB som hjälper oss att kunna göra det vi älskar!